Vi klarte det igjen

Publisert 28.11.2018 08:25

For femte år på rad har Arealtek oppnådd å bli kåret til gasellebedrift. Gasellene er Dagens Næringslivs årlige kåring av de mest fremgangsrike vekstbedriftene.

I år er det 3037 bedrifter på landsbasis som oppfyller kriteriene, hvorav 107 bedrifter er i fra Hedmark. Av Hedmarks gaseller er det kun Arealtek og selskapene Headit AS og Kran og Maskinservice AS som kan skilte med å ha blitt gasellebedrift 5 år på rad, og de aller fleste er inne på lista for første eller andre gang. Les mer om årets gasellebedrifter fra Hedmark og resten av landet på Dagens Næringsliv sin nettside.

Vi mener fornyet gasellestatus er en anerkjennelse for vår virksomhet, sier daglig leder Morten Bjøntegaard. Vi har absolutt tilvekst av nye kunder, men det viktigste er at vi evner å ta godt vare på våre eksisterende kunder. Dette gir hyggelig vekst totalt sett. Det er også fint å kunne dokumentere for kunder og samarbeidspartnere at vi leverer godkjente regnskaper uten revisoranmerkninger – og er et selskap i fremgang.

Vi benytter også sjansen til å gratulere en av våre kunder Stian Brenden Maskinservice AS fra Oppland som ble gaselle på 6. året.

En gasellebedrift må kunne vise til:
-logo_gaselleLevert godkjente regnskaper.
-Minst doblet omsetningen over fire år.
-Ha en omsetning på over en million kroner første år.
-Unngått negativ vekst
-Positivt samlet driftsresultat.
-Vært aksjeselskap.

Årets kåring baserer seg på regnskapene for 2017.