Sponsorbil på plass

Publisert 27.08.2019 15:39

Arealtek er en av mange bidragsytere på sponsorsiden for Norges beste håndballklubb; Elverum håndball. En av klubbens unge, lovende spillere er Jonas M. Elverhøy som i dag kunne kjøre avgårde i splitter ny bil.

Morten Bjønte gaard i Arealtek gratulerer med ny bil  Arealtek har sammen med Veksthuset, Joker trykk og reklame, Dustin, Yes! trafikkskole, Jømna Brug og Østlandske Lettmetall gått sammen og skaffet elverumsingen Jonas M. Elverhøy på Elverum håndball egen sponsorbil. Sulland er en av partnerne til Elverum håndball så det var naturlig å bestille bil fra dem. Jonas var svært fornøyd med bilen, en rød Ford Fiesta, og gleder seg til å kunne komme seg til og fra trening og kamp på egenhånd.

Arealtek er personlig sponsor for Jonas M. Elverhøy og har vært pådriver og initiativtaker for å få på plass en bilavtale.

Årets sesong braker løs 4. september med bortekamp mot Halden, da satser vi på å se Jonas i aksjon. Første kamp i Champions League spilles i Terningen Arena 15. september mot Aalborg. Vi ønsker Jonas og resten av laget lykke til!Jonas M Elverhøy, Elverum håndball      Fornøyde sponsorer og håndballspiller for Elverum håndball

Stolt bileier Jonas M. Elverhøy, og like stolte sponsorer. Her representert ved Geir Gundersen (Joker trykk og reklame), Geir Myreng (Veksthuset) og Morten Bjøntegaard (Arealtek), foto: Arealtek.